Kerkomroep

Misschien weten de ouderen onder u nog wat het zijn. Cassettebandjes. Een dun lint kunststof dat op twee spoelen kan worden af- en opgewikkeld en dan geluidsinformatie overbrengt op een versterker. Als je geluk hebt, lopen ze halverwege niet vast en kun je tussen het kraken en piepen door verstaan wat erop gesproken of gezongen is. Ze werden tot voor kort bij ons nog gebruikt. Ja echt waar! Ze werden als service(!) aangeboden aan mensen die de kerkdienst niet konden bijwonen maar wel graag wilden horen wat erin was gezegd.
Kerkdiensten, concerten en alles wat maar in de kerk plaatsvindt, is voortaan thuis via internet te beluisteren, zowel live als achteraf via een archief. Dit kunt u doen als volgt: Inloggen  op www.kerkomroep.nl en dan bij zoeken ‘Langezwaag’ invullen of via https://www.kerkomroep.nl/#prov.php?pr=plaats&zt=Langezwaag.

Als u geen computer hebt (vooral de ouderen onder ons) en wel graag de diensten wilt beluisteren is er nog een mogelijkheid via een zogenaamde KWR (KerkWebRadio). Wij plaatsen dan een soort radio bij u thuis waarmee u via deze radio ook de dienst kunt beluisteren. Neem daarvoor contact op met Geertjan Fekken (tel. 688453).

Zoals u ziet zijn we volop bezig de diensten voor iedereen toegankelijk te maken.

Gegevens

 

 

Bezoekadres:

't Hou 9

8404 GH  Langezwaag


Postadres:


Paradys 1 A
8404 BV  Langezwaag


Emailadres:

info@kerklangezwaag.nl

website bijgewerkt
11 december 2017

© kerk Langezwaag